Cruella.jpg

Cruella’s keuken

We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt. Er is brood van de warme bakker, maar ook huis gebakken brood, vers geperst fruitsap, huisgemaakte confituren, kaas en vleeswaren, af en toe een extra verwennertje…

 Maar er is meer….

Hou jij ook zo van die gezellige zomeravonden? Allemaal samen rond de tafel, lekker eten, leuk gezelschap, zonsondergang op de achtergrond? Dan moet je zeker je plaatsje reserveren aan onze table d’hôtes!

 Met uitzondering van donderdag, roert uw gastvrouw, Cruella, ‘s avonds stevig in de potten. Ze is zeker geen professionele kok, maar zet smakelijke en evenwichtige maaltijden op tafel.

 We beginnen steevast met een aperitief en hapjes, daarna volgt een 2- of 3-gangen menu. Wat er op tafel komt is afhankelijk van het marktaanbod en van wat Cruella in haar hoofdje haalt. Iedere dag opnieuw dus een verrassing.

Gelukkig is er ook één zekerheid: het geheel wordt overgoten met (h)eerlijke streekwijnen.

Reken op 28€ per persoon voor een 2-gangen menu (alle dranken en koffie inbegrepen).

 Op donderdag sluiten we onze keuken en stellen we jullie graag een alternatief voor.

Het spreekt voor zich dat we ook aandacht schenken aan gasten die om gezondheidsredenen aan een bepaald dieet gebonden zijn. Dit horen we liefst al bij de reservatie, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het opmaken van de menu’s.

Ook als je met kinderen reist, kennen we liefst van te voren de beperkingen.

Meer foto’s? Klik hier :